CURS INTERNACIONAL DE CLARINET A LA LIRA AMPOSTINA (TARRAGONA)

escutlira1Entre els dies 3 i 6 de setembre l’escola de música de La Lira Ampostina organitza la 3a edició del curs internacional de clarinet, amb la professora Laura Ruiz Ferreres, catedràtica a l’Hochschule für Musik und Darstellende Kunst de Frankfurt, i la pianista Yukako Morikawa.

El curs atén aspectes com les tècniques d’estudi, les tècniques de respiració, els efectes en la música contemporània com “slap tongue”, multifònics, respiració contínua, frulato, el coneixement dels dos sistemes de clarinet existents (Francés o Boehm i Alemany o Oehler) i la praxi interpretativa del repertori clarinetístic; tant orquestral, concertista i camerístic.

El curs també està obert a grups de cambra estables on la formació inclogui el clarinet.

El nombre de cursetistes actius està limitat a 14 persones en la modalitat d’Actiu i 20 en la modalitat d’Oient. El curs s’impartirà als locals de l’Escola de Música Lira Ampostina d’Amposta (Tarragona).

El curs es realitzarà durant els dies 3, 4, 5 i 6 de setembre del 2014 en horari de 10:00 a 14:00 matí i 16:00 a 19:00 tarda, amb acompanyament de piano; a més, es realitzaran classes de tècnica i repertori orquestral.

El termini de matrícula finalitza l’1 d’agost del 2014. L’acceptació al curs es realitzarà per rigorós ordre d’inscripció juntament amb l’ingrés. Les sol·licituds han d’enviar-se per correu electrònic a laliraampostina@telefonica.net A/A Curs INTERNACIONAL DE CLARINET juntament amb la còpia de l’ingrés. Els menors d’edat hauran de presentar l’autorització firmada pel seu representant legal.

Per a qualsevol dubte i/o aclariment: octaviruiz@telefonica.net

Matrícula i informació a: http://laliraampostina.com/bloc/lescola-de-musica/3r-curs-internacional-de-clarinet/

Curs a Rostock (Alemanya)

clarinet-952794-wallpaperEl meu proper curs a finals d’Agost a Rostock (Alemanya) amb la possibilitat per als alumnes de tocar de solistes amb orquestra. Més informació

Nou vídeo

play videoUn dia a la vida de Laura Ruiz Ferreres. Nou vídeo amb música de W. A. Mozart i l’ Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.

Portrait: Laura Ruiz Ferreres

noticia_entrevistaPublicació a “Eurowinds” sobre el treball de Laura Ruiz Ferreres. Més informació

Classes magistrals al “CIM Padre Antonio Soler”

noticia_cimEls dies 8, 9 i 10 de Gener, Laura Ruiz Ferreres oferirà classes magistrals al Centre “CIM Padre Antonio Soler”. Més informació

Concert de Clarinet amb l’OBC

Noticia_2_Concert de Clarinet de W. A. Mozart a la Sala 1 de l’Auditori de Barcelona amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. Durant els dies 25, 26 i 27 d’octubre del 2013. Més informació

Convidada al “Claribogotá 2013″

Noticia_1Laura Ruiz i Ferreres convidada al “Festival Internacional de Clarinete – Claribogotá 2013″ a Colòmbia. Durant els dies 10-14 d’Octubre del 2013. Més informació

Classes magistrals i Recitals a la Xina

eeeDes del dia 31 de juliol i fins el 12 d’agost de 2013, Laura Ruiz Ferreres oferirà diversos recitals i classes magistrals a les ciutats de Beijing i Shen Yang.

 

Supersonic pizzicato

pizzsuperEl nou doble disc compacte de Laura Ruiz i Ferreres amb la integral de música de Cambra de Johannes Brahms guardonat per la revista musical “Pizzicato” de Luxemburg amb el “Supersonic Award”. 

Nou doble disc compacte

211Nou doble disc compacte amb la integral de Música de Cambra de Johannes Brahms per a clarinet ja a la venda. més informació